Lokacija

Južni Bulevar

ŠUMATOVACKA ŠUMATOVACKA ŠUMATOVACKA CARA NIKOLAJA II MAKENZIJEVA CARA NIKOLAJA II MILEŠEVSKA MAKSIMA GORKOG MAKSIMA GORKOG ŠUMATOVACKA JUŽNI BULEVAR JUŽNI BULEVAR JUŽNI BULEVAR JUŽNI BULEVAR JUŽNI BULEVAR

Atraktivna lokacija

Stambeno poslovni objekat Južni bulevar nalazi se na Vračaru, jednoj od najstarijih Beogradskih opština, i okružen je ulicama Šumatovacka i Južni Bulevar. Ovu lokaciju, poznatu po Hramu Svetog Save, Kalenic pijaci, sportsko - rekreativnim centrima, dobrim restoranima i kaficima po obodu Neimara, do kojih se može stici peške, na samo nekoliko minuta šetnje do Cuburskog parka, odlikuju odlicno razvijena saobracajna infrastruktura i mreža javnog saobracaja, što omogucava brz i nesmetan pristup svim delovima grada. Lokacija je izuzetno pogodna za ljude sa decom jer se u blizini nalaze brojni parkovi, osnovne škole i vrtici.

Formiran je kao poluzatvoreni blok oblika cirilicnog slova P i podeljen na cetiri celine, tj. cetiri stambene lamele, sa pasažima ka unutrašnjem dvorištu, odakle su i glavni ulazi u stambeni deo objekta.

Legenda

Marketi

Benziske pumpe

Autobuska stajališta

Škole

Parkovi za decu

Hram Svetog Save

Pošta

Biblioteka